KesTech - Ylä-Savon teknologia-aamukahvit 11.1.2023 klo. 9:00 - 9:30

Virtuaalinen KesTech – Ylä-Savon teknologia-aamukahvisarja jatkuu keskiviikkona 11.1.2023 klo 9:00-9:30. Aamukahvisarjan vuosi 2023 alkaa Ylä-Savon Ammattiopiston ja EduSavo Oy:n isännöimänä.

Ylä-Savon Ammattiopisto on vireä ammatillisen koulutuksen moniosaaja tarjoten koulutusmahdollisuuksia Ylä-Savon fyysisten oppimisympäristöjen lisäksi paikkaan ja aikaan sitoutumattomien digitaalisten koulutusratkaisujen kautta.  EduSavo Oy toimii Ylä-Savon Ammattiopiston rinnalla buustaten asiakkaiden kilpailukykyä maksullisten koulutus- ja kehittämisratkaisuiden kautta koko Suomen alueella.

Aamukahveilla mukana ja äänessä ovat Jarkko Ruotsalainen ja Katja Turunen YSAO:lta sekä Hannu Juntunen EduSavo Oy:stä. YSAO edistää Ylä-Savon alueen teknologia-alan kasvua ja osaamista järjestämällä perustutkintoihin tähtäävää koulutusta koneistuksessa, koneenasennuksessa, hitsauksessa ja levytöissä, sähkössä, automaatiossa ja tieto- ja viestintätekniikassa. Perustutkintojen lisäksi YSAO toteuttaa ammattitutkintoihin sekä erikoisammattitutkintoihin johtavaa koulutusta. Lisäksi YSAO:n tarjontaan kuuluvat yksittäisiin tutkinnonosiin perustavat täsmäkoulutukset, joissa aihepiireinä ovat olleet mm. akku- ja sähköturvallisuus, hydrauliikka, 3D CAM-ohjelmistot, Robotiikka sekä hitsaukseen liittyen IWS-pätevyydet.

KesTech – Ylä-Savon teknologia-aamukahvisarja toteutetaan virtuaalisten aamukahvien merkeissä 6-8 kertaa vuodessa, seuraavan kerran maaliskuussa 2023. Tulevien aamukahvien aihe ja ajankohta julkaistaan lähempänä.

Ilmoittaudu mukaan aamukahveille Reijo Hynyselle (p. 0447855576, reijo.hynynen@savonia.fi) tai alla olevan painikkeen kautta.

KesTech – Ylä-Savon teknologia-aamukahvisarjan toteuttavat yhteistyössä KesTech-osaamiskeskittymä sekä NewTech- ja Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hankkeet