Webinaari - Siirrettävän yhteistyörobotiikan hyödyntäminen | TeknoHub

Tervetuloa mukaan 19.4.22 järjestettävään Siirrettävän yhteistyörobotiikan hyödyntäminen – webinaariin.

Aika: ti 19.4.2022 klo 14 – 16
Paikka: MS Teams
Kieli: Suomi. OpiFlex esitys on englanniksi.
Ilmoittauminen ilmoittautumislomakkeen kautta 13.4. mennessä.

Ohjelma
14:00 Alustus, Niko Siltala, Tampereen yliopisto
14:05 Teollisuusrobotiikan tilanne Suomessa. Yhteistyörobotiikka (HRC) ja sen mahdollisuudet. Jyrki Latokartano, Tampereen yliopisto / Robotiikkayhdistys Ry.
15:00 OpiFlex, Flexible movable robot cell platform – Utilising robotics in high mix, low volume manufacturing. In English. Johan Frisk, CEO, OpiFlex
15:30 Wisematic, Siirrettävä yhteistyörobotti konsepti – Kamu. Teemu Sandelin, Wisematic
15:55 Päätös, Niko Siltala, Tampereen yliopisto

TeknoHUB projekti

TeknoHub:in päätarkoituksena on tuoda laaja-alaista uutta teknologian ja digitalisaation osaamispääomaa Ylä-Savolaisiin PK-yrityksiin sekä sitä kautta koko alueen hyödynnettäväksi nyt ja tulevaisuudessa. TeknoHub on ESR-rahoituksella kehitettävä Ylä-Savolainen toimintamalli, jossa teknologia-alan PK-yritysten yhteiskehittämisellä ja yhteisoppimisella luodaan alueen yrityksille toiminnalliset rakenteet ja mallit digitaalisen ja teknologisen muutoskyvykkyyden jatkuvaan parantamiseen. Tampereen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun asiantuntijat ovat tuomassa kärkitason osaamista määriteltyihin ja rajattuihin digitalisaation ja teknologian uudistamisen osa-alueisiin, ja ovat osaltaan mahdollistamassa yritysten teknologialoikkaa. Savonia ja Iisalmen Teollisuuskylä Oy kehittävät TeknoHub -hankkeelle rakenteellista mallia alueen PK-yritysten digitaalisen ja teknologisen kyvykkyyden jatkuvaan edistämiseen myös tulevaisuudessa. Tervetuloa mukaan webinaariin!

Lisätietoja: Niko Siltala, puh. 040 536 6017, niko.siltala@tuni.fi