KesTech - Ylä-Savon teknologia-aamukahvit

Virtuaalinen KesTech – Ylä-Savon teknologia-aamukahvisarja alkaa keskiviikkona 16.11.2022 klo 9:00-9:30. Ensimmäisillä aamukahveilla mukana ovat Jussi Asikainen ja Laura Tomppo Materiaalitutkimuskeskus Materialta. Tule mukaan virtuaalisille aamukahveille, niin pääset helposti kuulemaan materiaaliteknologian hyödyntämismahdollisuuksista.

Yritykset voivat hyödyntää Materiaalitutkimuskeskus Materian osaamista materiaaliteknologian eri osa-alueilta. Erityisosaamisena on metallien ja hitsien tutkimukset, puu-, polymeeri- ja komposiittimateriaalit sekä pinnoitteet. Materiaalitutkimuskeskuksen asiantuntijat sekä valmistavat prototyyppejä että mittaavat monipuolisesti materiaalien ja tuotteiden ominaisuuksia. Lisätietoa Materiakeskuksesta sivuilta www.materiakeskus.fi.

KesTech – Ylä-Savon teknologia-aamukahvisarja toteutetaan virtuaalisten aamukahvien merkeissä 6-8 kertaa vuodessa, seuraavan kerran tammikuussa 2023. Tulevien aamukahvien aihe ja ajankohta julkaistaan lähempänä.


Ilmoittaudu mukaan aamukahveille ilmoittautumislomakkeella tai olemalla yhteydessä Reijo Hynyseen (p. 0447855576, reijo.hynynen@savonia.fi)

KesTech – Ylä-Savon teknologia-aamukahvisarjan toteuttavat yhteistyössä KesTech-osaamiskeskittymä sekä NewTech- ja Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hankkeet.