Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen monialaisimmista tiedeyliopistoista. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. 

Savonia - logo

Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa ja yli 10 ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Tutkinnon voit suorittaa päivätoteutuksena tai monimuotototeutuksena – tai opiskella englanninkielisissä Bachelor- ja Master-koulutuksissa.

Haluatko saada ammatillisen pätevyyden tietyltä alalta tai syventää jo hankkimaasi osaamistasi? Kenties haluat oppia jotain aivan täysin uutta tai et edes tiedä mikä olisi sinun tulevaisuuden ammatti? Sivuiltamme löydät erilaisia opiskelumahdollisuuksia ja tapoja opiskella. 

aikuis-koulutus.fi

Etsi ja vertaile mielenkiintoisia koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai opiskelupaikkakunnan perusteella tai käyttäen vapaata sanahakua. Onnea koulutuksesi etsintään!


Jatkuva oppiminen

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen.

Savonia - logo

Koskaan ei ole liian myöhäistä opiskella lisää tai kouluttautua uusille urille. Savonian avoin ammattikorkeakoulu, ylempi ammattikorkeakoulu, täydennyskoulutukset sekä erikoistumis- ja diplomikoulutukset nostavat osaamisesi uudelle tasolle!

Haluatko saada ammatillisen pätevyyden tietyltä alalta tai syventää jo hankkimaasi osaamistasi? Kenties haluat oppia jotain aivan täysin uutta tai et edes tiedä mikä olisi sinun tulevaisuuden ammatti? Sivuiltamme löydät erilaisia opiskelumahdollisuuksia ja tapoja opiskella. 

Avoimet verkkokurssit, joiden avulla voi tutustua eri tieteenaloihin. MOOC-kurssi (Massive Open Online Course) on avoin verkkokurssi. Itä-Suomen yliopiston avoimet MOOC-verkkokurssit tarjoavat joustavan ja maksuttoman tavan tutustua itsenäisesti erilaisiin tieteenaloihin ja niiden ajankohtaisiin teemoihin.


Ostettavat koulutukset

Edusavo Oy:n toiminta-ajatus on asiakkaiden kilpailukyvyn lisääminen ja turvaaminen yksilöllisten koulutus- ja kehittämisratkaisujen avulla jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarjoamme palveluitamme sekä nykyisille että myös uusille asiakasryhmille ympäri Suomea.

SnellmanEDU-logo

Toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta ja Lasten yliopistotoiminnasta.


Täydennyskoulutukset

Käytännönläheiset, joustavat ja tutkittuun tietoon perustuvat täydennyskoulutukset suunnitellaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa kunkin toimialan vaatimusten mukaan. Voit osallistua yksittäisille täydennyskoulutuskursseille tai suorittaa opintokokonaisuuksia. Laaja koulutusvalikoimamme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia uusiutua ja pätevöityä edelleen.

Savonia - logo

Savonian täydennyskoulutus tarjoaa alan ammattilaisille mahdollisuuden täydentää ja kehittää ammattimaista osaamistaan. Samalla verkostoidut koulutuksen aikana muiden alan ammattilaisten kanssa.


Opinnäyte- ja harjoittelupaikat

Opiskelijatöihin.fi on Pohjois-Savon alueella toimiva, Opiskelijan Itä-Suomi ry:n ylläpitämä työnhakupalvelu. Opiskelija voi jättää palveluun oman työnhakuprofiilinsa työnantajien luettavaksi, sekä etsiä työnantajien ilmoittamia osa-aikatyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja.

Aarresaari-logo

Rekrytointisivusto, työ- ja harjoittelupaikkojen välityspalvelu yliopiston opiskelijoiden ja yritysten välillä.


Koulutusalat

Savonian konetekniikan opinnot antavat sinulle vahvan teknisen perusosaamisen. Saat vahvan koneenrakennuksen sekä tuotantotekniikan ja -talouden osaamisen – vahvalla matematiikan ja fysiikan osaamisella höystettynä! Myös tuotantorobotit ja digitaaliset työkalut, esimerkiksi simuloinnin ja mallinnuksen välineenä, tulevat opintojen aikana tutuiksi.