Avoimet työpaikat


Menestystarinat syntyvät siellä, missä niillä on tilaa kasvaa. Aloita omannäköisesi menestystarina Savossa. Tutustu alueen yritysten ja kuntien kiinnostavimpiin avoimiin työpaikkoihin sekä alueen kuntiin.

Hankkeella pyritään edistämään alueen korkeakouluista valmistuvien kansainvälisten opiskelijoiden työllistymistä alueen yrityksiin ja muihin organisaatioihin, jotka kärsivät koulutetun työvoiman puutteesta.

Työ- ja elinkeinotoimistot tarjoavat sinulle työvoimapalveluja. Löydät Pohjois-Savon alueen avoimet työpaikat täältä.

Kuntarekrystä löytyy tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta. Työnhakijoille tarjoamme työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla.

Valtiolle.fi-logo

Valtiolle.fi on Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen (Palkeet) ylläpitämä sivusto. Sen tarkoituksena on tarjota tietoa sekä valtiosta työnantajana että valtion tehtäviin hakeutumisesta. Sivuston kautta hakijat voivat hakea valtion avoimia työpaikkoja.

By Iisalmi-logo

TYP on yhteistoimintamalli, jossa TE-toimisto, kunta ja Kela yhdessä arvioivat työttömien palvelutarpeet, suunnittelevat heille työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työllistymisprosessin etenemisestä ja seurannasta.


Harjoittelu- ja työpaikat opiskelijoille

Opiskelijatöihin.fi on Opiskelijan Itä-Suomi ry:n ylläpitämä työnhakupalvelu. Opiskelija voi jättää palveluun oman työnhakuprofiilinsa työnantajien luettavaksi, sekä etsiä työnantajien ilmoittamia osa-aikatyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja.

Aarresaari-logo

Rekrytointisivusto, työ- ja harjoittelupaikkojen välityspalvelu yliopiston opiskelijoiden ja yritysten välillä.