KESTECH TEKNOLOGIATALKOOT 17.02.2023

Euroopan unioni Euroopan aluekehitysrahasto - logo
Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 - logo
psl_tukee_maakunnan_menestysta-1

KesTech kutsuu Ylä-Savon teollisuuden toimijat teknologiatalkoisiin! Teknologiatalkoot on helmikuussa 2023 järjestettävä tilaisuus, jossa käydään läpi teollisuuden tulevaisuuskuvaa. Tilaisuuden keynote puheenvuoron pitää futuristi Perttu Pölönen, joka puheenvuorossaan ottaa kantaa tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Tilaisuudessa pääset myös kuulemaan ja keskustelemaan Ylä-Savon nykytilanteesta ja toimenpiteistä, joiden avulla Ylä-Savon teollisuus pysyy elinvoimaisena

Teknologiatalkoissa on mukana myös oppilaitosten ja teknologia-alan hankkeiden edustajia. Tilaisuuteen osallistuminen on helppo tapa verkostoitua kehittäjäkumppanien ja muiden yritysedustajien kanssa. Talkoolaisilla on mahdollisuus käydä yritysvierailuilla Genelecillä tai Olvilla heti tapahtuman jälkeen.

Tilaisuus järjestetään Iisalmen kulttuurikeskuksella 17.2 klo 11-15 välillä.

Ohjelma:
11:00-12:00 Lounas
12:00-12:15 Tilaisuuden avaus
12:15-13:15 Keynote Perttu Pölönen
13:15-13:50 Paneelikeskustelu – Tulevaisuuden teknologia
13:50-14:20 Kahvitauko
14:20-15:00 Paneelikeskustelu – Tulevaisuuden työvoima
15:00- Yritysvierailut (Genelec Oy tai Olvi Oyj, paikkoja rajoitetusti)


Perttu Pölöselle on annettu monia titteleitä, kuten keksijä, kirjailija, säveltäjä, puhuja, futuristi ja visionääri. Suomen päämedioissa häntä on kutsuttu lempeäksi älyköksi ja pelottomaksi keksijäksi. Perttu itse ei mieluummin käyttäisi titteleitä ollenkaan – häntä on vaikea laittaa mihinkään laatikkoon.

Pölönen on koulutukseltaan Sibelius-Akatemiasta kandidaatiksi valmistunut säveltäjä, mutta perusti ensimmäisen yrityksensä jo nuorena. Perttu on opiskellut myös Singularity University -ajatushautomossa, NASAn tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa ja siellä ollessaan perustanut voittoa tavoittelemattoman järjestön 360ed, joka kehittää lisättyä todellisuutta hyödyntäviä opetussovelluksia Aasian kehittyville markkinoille, pääosin Myanmarissa. Pertun oma Sävelkello-keksintö on klassinen keksintötarina siitä, kuinka henkilökohtaisesta haasteesta tuli kansainvälisesti palkittu ja patentoitu keksintö. Se voitti Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS).

Perttu on valittu luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa ja vuonna 2018 huippuyliopisto MIT nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Pölönen on kirjoittanut kaksi kirjaa: Tulevaisuuden lukujärjestys (Otava, 2020) ja Tulevaisuuden identiteetit (Otava, 2021). Perttu tunnetaan herättelevänä ajattelijana, joka uskoo inhimillisyyden olevan elintärkeää tulevaisuudessa.


Pistä KesTech LinkedIn seurantaan niin saat viimeisimmän tiedon heti, kun sitä on saatavilla! https://www.linkedin.com/company/kestech-cluster-savo