Kiinnostaako lisäävän valmistuksen mahdollisuudet ja materiaalitekniikka? Lähde mukaan tutustumaan UEF:n ja Savonia-AMK:n TKI ympäristöihin 20.2.2023!

KesTech järjestää Ylä-Savon teollisuus- ja teknologiayritysten toimijoille suunnatun matkan Kuopioon maanantaina 20.2.2023. Matkalla tutustutaan Itä-Suomen Yliopiston sekä Savonia-AMK:n yrityksille tarjoamiin tutkimus ja tuotekehitystoiminnan mahdollisuuksiin keskittyen materiaalitekniikkaan ja lisäävään valmistukseen.

Matkalle lähdetään klo 07.45 yhteiskuljetuksella YSAOn Asevelikadun kampuksen pihasta (Asevelikatu 4, Iisalmi). Aamupäivällä agendalla on tutustuminen Itä-Suomen Yliopiston teknillisen fysiikan laitoksen toimintaan ja erityisesti UEF:n tarjoamiin mahdollisuuksiin tutkia ja kuvantaa materiaaleja ainetta tuhoamattomin menetelmin. Kierroksella tutustutaan myös materiaalitutkimukseen laajemmin.

Lounaan jälkeen päivä jatkuu Savonia-Ammattikorkeakoulun TKI tiloissa keskittyen erityisesti 3D-tulostuksen mahdollisuuksiin sekä erilaisiin lisäävän valmistuksen menetelmiin ja laitteistoihin. Kierroksella on nähtävissä sekä laitteita että esimerkkikappaleita materiaalin pursotuksen ja ruiskutuksen, nesteen fotopolymerisoinnin, jauhepetitekniikan sekä metallin suorakerrostuksen osalta.

Paluumatkalle Iisalmeen startataan noin 14.30 ja takaisin YSAO:n kampuksella ollaan viimeistään 16.00.

Matkan tavoitteena on lisätä UEF:n ja Savonia-AMK:n TKI ympäristöjen ja kehitystoiminnan tunnettavuutta Ylä-Savon teollisuus- ja teknologiayritysten keskuudessa. Matka on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla mika.julkunen@ysao.fi.

Huom! Maksimi osallistujamäärä kahdeksan henkilöä – ole siis nopea ja varaa paikkasi!

Lisätietoja matkasta:
Mika Julkunen
Hankekoodinaattori / Kestech-asiantuntija
040-6686068
mika.julkunen@ysao.fi
Ylä-Savon Ammattiopisto